Luxusní interiéry

Filozofií našeho ateliéru je poskytnout všestranné služby v té nejvyšší kvalitě, a to na jednom místě. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce. Spokojenost našich zákazníků je pro nás tou nejvyšší odměnou, proto hledáme stále nové cesty, jak splnit i ta nejnáročnější přání. Přijďte se k nám podívat a inspirovat.

Záclony a závěsy

Dokonalý interiér nedělá pouze nábytek a jeho rozvržení, ale zejména vhodně vybrané doplňky. Záclony a závěsy jsou nejen skvělým bytovým doplňkem, ale jsou také velmi praktické. Společně s firmou Orsei Vám pomůžeme s výběrem. Vše Vám zaměříme, ušijeme a rovněž nadekorujeme přímo u Vás doma.

Luxus v koupelně

Luxus v koupelně představuje pro každého něco jiného. Někdo považuje za luxus obrovský sprchový kout, jiný preferuje spíše velkou vanu.Stačí, když se rozhodnete pro jeden nebo dva prvky, které budou ve vaší koupelně dominantními, vždy je ale nejdůležitější kvalitně odvedená práce. Tu Vám zajistí náš partner firma Glamur.

Podlaha je základ

Nejdůležitějším prvkem v interiéru je podlaha. Ta Vám určuje celkový vzhled domu či bytu. Pokud chcete  dokonalou a designově jedinečnou podlahu určitě si vyberte italského výrobce Listone Giordano. Jejich kolekce dřevěných podlah stále patří mezi ty nejkrásnější a nejkvalitnější podlahy, jaké jsou u nás k dostání. Přijďte se podívat a přesvědčit sami.